Bilete Concert Marialy Pacheco - 16 dec '23, ora 19:00 - Sala Radio

Concert Marialy Pacheco

Sala Radio , București

sâmbătă, 16 decembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Cubaneza Marialy Pacheco, pianista cu un stil de interpretare incomparabil, sustine un concert special la Sala Radio pe 16 decembrie 2023.

Pianista cubaneză de jazz a cărei muzică e considerată ca provenind din alt univers va cânta pentru prima data în București pe data de 16 decembrie, la Sala Radio. Marialy Pacheco este protagonista unor spectacole care umplu scena și sala până la refuz, fiind una dintre cele mai apreciate pianiste ale lumii, indiferent dacă interpretează jazz contemporan sau Bach.
Ovaționată în toată lumea, are o carieră în care bifează premiere în serie – prima femeie care a câștigat competiția solo de pian a prestigiosului Festival de Jazz de la Montreux, prima interpretă de jazz desemnată oficial „Bösendorfer Artist”, după numele faimosului pian ¬– iar modul în care cântă e caracterizat drept „o mare artă, un stil unic, o performanță magică”.
Născută la Havana în 1983, Marialy a crescut într-o familie de muzicieni și a studiat de mică la Conservatorul Alejandro García Caturla, apoi, la Instituto Superior de Artes. În 2002, a câștigat competiția cubaneză Jo-Jazz, președintele juriului fiind Chucho Valdes, laureat al Premiului Grammy. Marialy a devenit singura femeie inclusă în galeria celor mai cunoscuți interpreți cubanezi, precum Chucho Valdes, Roberto Fonseca, Omar Sosa sau Gonzalo Rubalcaba.
Artista s-a mutat în Germania și și-a clădit o reputație internațională excepțională, din Europa până în America Latină, prin lansarea de albume de colecție și concerte în care personalitatea scenică inconfundabilă, umorul și căldura artistei ridică publicul în picioare.

Accesul copiilor sub 7 ani este gratuit, fara loc asigurat, doar insotit de cel putin un parinte cu bilet valabil.
Accesul copiilor peste 7 ani se face numai pe baza unui bilet valabil.
Pentru detalii si solicitari, va rugam sa accesati adresa [email protected]