Bilete Concertul Tradițional de Anul Nou - Orchestra Simfonică București - 30 dec '23, ora 19:00 - Sala Palatului

Concertul Tradițional de Anul Nou - Orchestra Simfonică București

Sala Palatului, București

sâmbătă, 30 decembrie '23, ora 19:00

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Un nou an, o nouă experiență al celui mai iubit eveniment al Orchestrei Simfonice București: Concertul Tradițional de Anul Nou!

În această a doua decadă a Concertului Tradițional de Anul Nou, Orchestra Simfonică București și dirijorul invitat, Omar El Jamali, se reunesc pe scena Sălii Palatului pentru a oferi o nouă și remarcabilă experiență: ediția a XI-a a Concertului Tradițional de Anul Nou, "Classic Vibes".

Această denumire nu a fost aleasă întâmplător și este menită să sublinieze un eveniment muzical cu totul special, care aduce în prim-plan versatilitatea muzicii. "Classic Vibes" este un amalgam captivant de muzică clasică, influențe pop și jazz, care reînvie cele mai remarcabile piese clasice într-un mod contemporan și incitant. Recent denumită "orchestra cameleon", în urma concertului susținut în cadrul Festivalului George Enescu, Orchestra Simfonică București, va interpreta cu aceeași pasiune și măiestrie cu care v-au obișnuit un program alcătuit din compoziții clasice, pop, jazz și rock.

Un adevărat muzician rock'n'roll, dirijorul invitat - Omar El Jamali - nu și-a pierdut nimic din energia sa revigorantă pe scenă după ce și-a schimbat chitara și microfonul cu o baghetă de dirijor și o jachetă de dineu. Omar și-a început pregătirea de cinci ani la Berklee College of Music din Boston în 2010, specializându-se în muzică de film și arta dirijorală. A primit Diplôme Supérieur de Direction d'Orchestre de la École Normale de Musique de Paris, sub conducerea lui Dominique Rouits de la Opéra de Massy. De asemenea, Omar El Jamali a fost distins cu Diplôme Supérieur de Direction d'Orchestre de la Schola Cantorum de Paris de către Adrian McDonnell (Ordre des Palmes Académiques, GSO, OCI Paris). Pe lângă experiența în concerte de renume mondial, precum seria "The Distant World" FINAL FANTASY la Boston Symphony Hall, Omar este laureat al multor concursuri de dirijat, inclusiv al Competiției Internaționale de dirijat Bucharest Music Institute. A pus bazele unor proiecte educative în muzică, aducând prospețime și pasiune în arta dirijatului. El este, de asemenea, directorul muzical al Café Symphony.

Ediția "Classic Vibes" promite o seară de eleganță și energie, și folosește muzica clasică pentru a oferi o experiență contemporană și dinamică. Prin fuziunea curajoasă a genurilor muzicale, acest eveniment va captiva atât iubitorii de muzică clasică, cât și pe cei care caută să descopere farmecul acestui gen muzical într-un mod cu totul nou.

Alăturați-vă Orchestrei Simfonice București în această nouă experiență muzicală de neuitat, unde tradiția se întâlnește cu inovația, iar muzica clasică devine mai vie și mai accesibilă ca niciodată!