Bilete Kimaro Festival 2024 - 2-4 aug - Constanta

Kimaro Festival 2024

Constanta, Constanța

2-4 august

Evenimentul s-a încheiat.

Detalii

Trei radiouri, o singură scenă, toți împreună!
Între 2-4 august, Kiss FM, Magic FM și Rock FM se regăsesc pe aceeași frecvență, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1, alături de unele dintre cele mai îndrăgite vedete din România!
KIMARO Festival anunță o nouă ediție la malul mării. KIMARO 2024, cel mai mare festival al muzicii românești, un eveniment prezentat de Kiss FM, Magic FM și Rock FM, se va desfășura pe 2, 3 și 4 august, pe scena din Portul Constanța, Poarta 1. 
Timp de trei seri, unii dintre cei mai cunoscuți și iubiți artiști din România vor aduce show-uri și muzică pentru toate gusturile, iar sudul litoralului de la noi va răsuna din nou de cântece de suflet, vechi și noi, toate LIVE!
KIMARO 2024 îi invită pe fanii muzicii de la noi să fie, din nou, parte a schimbului uriaș de energie dintre scenă și public, a emoțiilor și a noilor amintiri, așa cum s-a întâmplat și la edițiile trecute, când mii de oameni au cântat împreună cu scena unele dintre cele mai iubite hituri românești! Ca în fiecare an, KIMARO Festival aduce pe aceeași frecvență diverse genuri și generații. 
Astfel, sărbătoarea muzicii românești de la Marea Neagră începe vineri, 2 august, când Magic FM prezintă Magic Sunsets – o seară cu un line-up seducător: Nicoleta Nucă, Lidia Buble, Bere Gratis și Voltaj. 
Sâmbătă, 3 august, Kiss FM prezintă Kiss Energy, unde numele distracției vor fi B.U.G. Mafia, Misha Miller, Cabron, Mario Fresh, Alina Eremia, Vunk și Fly Project. 
Duminică, 4 august, Rock FM încheie sărbătoarea muzicii românești cu Rock Nights cu urmatoarele nume pe afiș: The Voodoo Child, Robin And The Backstabbers, Bosquito și Compact. 
Intrarea publicului este liberă în toate cele trei seri de festival.
Un eveniment KIMARO Entertainment prezentat de Kiss FM, Magic FM si Rock FM, parte a trustului AG Radio Holding.